Gedreven en no-nonsense
Kennis
Kunde
Kwaliteit

Huisadvocaten

  1. ATM Advocaten Utrecht en Den Bosch is lid van de Vereniging van Huis Advocaten. Huis Advocaten is een landelijk dekkend juridisch netwerk dat beschikt over specialisten op de meest uiteenlopende rechtsgebieden (http://www.huisadvocaten.nl/nl/hoofdmenu/huis-advocaten/onze-advocaten).
  2. Eenduidige kwaliteit bij de aangesloten advocatenkantoren en een uniforme, klantgerichte en snelle intake bij aanvragen en behandeling van zaken van nieuwe cliënten door de advocaten en ondersteunende diensten. Dat waren de redenen voor het bestuur van de Vereniging van Huis Advocaten om zich eind 2008 te oriënteren rond de ontwikkeling van een eigen keurmerk. Binnen een jaar tijd heeft de Vereniging van Huis Advocaten daartoe een groepseigen kwaliteitsstandaard ontwikkeld en getoetst, onlangs zijn de eerste certificaten uitgereikt. Een mijlpaal voor een vereniging in de advocatuur die zich hard maakt voor meer efficiency en transparantie in deze branche.
  3. Het Keurmerk Huis Advocaten ondersteunt de belangrijke pijlers van de vereniging: Huis Advocaten wil goed bereikbaar zijn (online en telefonisch) voor consumenten en zakelijke cliënten, een hoog kennis- en ervaringsniveau bieden en uniform te werk gaan. Daarnaast speelt de snelheid online een wezenlijke rol en daar is de organisatie van advocaten volledig op ingericht. Kantoren en callcenter vinden elkaar in de aanvang van het cliënt-contact via een op maat ontwikkeld managementsysteem. Het resultaat is dat cliënten snel worden bediend door een advocaat die dicht in de buurt is gevestigd.
  4. Het Keurmerk Huis Advocaten screent op een diverse interne processen en procedures van de advocatenkantoren. Er zijn richtlijnen en regels opgesteld ten aanzien van de herkenbaarheid van het kantoor, toegankelijkheid, bereikbaarheid en ontvangst. Verder legt het Keurmerk allerhande zaken vast, bijvoorbeeld rond de afspraakbevestiging met de cliënt, het eerste gesprek, de opdrachtbevestiging, de administratie van het dossier en de afsluiting ervan. Ook wordt elke cliënt gevraagd om na afloop deel te nemen aan een kort cliënttevredenheidsonderzoek.
  5. Elk jaar worden de kantoren van ATM in Utrecht en Den Bosch en de overige advocatenkantoren  via een onafhankelijke instantie getoetst, tussentijds zijn ermystery calls om de klantgerichtheid van de kantoren te meten. Deze bevindingen vormen (met het cliënttevredenheidsonderzoek) wezenlijke managementinformatie voor het bestuur om de vereniging te blijven verbeteren.
  6. De eerste advocatenkantoren die het certificaat hebben behaald zijn: Rottier Advocaten, Daniels Huisman Advocaten, De Boer en Egberts, Parmentier Oass, STV Advocaten, Van Aalst en Daniels, Van Dusseldorp en Damstra, Thermis Advocaten, ATM Advocaten Utrecht en ATM Advocaten Den Bosch en De Haan Advocaten & Notarissen.

 

Direct contact met een specialist

Bel mij terug!

Zoek
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Snelle scan, second opinion,
beoordeling van uw zaak of een andere vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Klik binnen onze kennisdatabank

aansprakelijkheid agentuurovereenkomst algemene voorwaarden alimentatie ambtenarenrecht - ontslag ambtenaar ambtenarenrecht advocaten utrecht appartementsrecht appartementsrecht - VvE (vereniging van eigenaren) arbeidsovereenkomst arbeidsovereenkomst Arbeidsrecht advocaten auteursrecht advocaat beroepsaansprakelijkheid bestuur bestuurdersaansprakelijkheid billijke vergoeding bouwrecht burengeschil burgerlijk procesrecht Collectief ontslag consumentenkoop consumentenrecht echtscheiding echtscheiding advocaten erkenning faillissementsrecht franchise advocaten utrecht gemeenschap gemeenschap van goederen gezag grievend gedrag handelsnaam hulp bij Scheiding huurrecht huurrecht huwelijkse voorwaarden hypotheeklasten Incasso kennelijk onredelijk ontslag kennelijk onredelijk ontslag advocaten Utrecht kinderalimentatie levensonderhoud lotsverbondenheid mededelingsplicht mediation merkenrecht Merkenrecht - handelnaamrecht niet-wijzigingsbeding non-conformiteit non concurrentiebeding omgangsregeling Ondernemingsrecht Ondernemingsrecht Onrechtmatige daad ontbinding ontbinding arbeidsovereenkomst ontbindingsvergoeding ontslaan werknemer ontslag ontslag advocaat ontslag advocaten ontslag ambtenaar ontslag bedrijfseconomische redenen Ontslag bij reorganisatie ontslag concurrentiebeding ontslag op staande voet ontslag statutair directeur ontslag UWV ontslagvergoeding ONTSLAG via UWV opzeggen vof opzegging opzegging overeenkomst overeenkomst overeenkomsten overeenkomstenrecht overeenkomstenrecht overlijden partneralimentatie personen- en familierecht proces procesrecht advocaten Schadevergoeding schorsing - non-actiefstelling schulden en kinderalimentatie sociaal plan transitievergoeding vastgoed vast goed vast goed advocaten Utrecht vaststellingsovereenkomst verdeling vof wijziging woning woonlasten WWZ zorgplicht zorgplicht bank zorgplicht banken