Advocaat in Utrecht – Advocatenkantoor in Utrecht

TEAM Advocaten in utrecht

Bezoekadres advocatenkantoor

Stadion Galgenwaard Utrecht
Herculesplein 213 (Ingang Noord)

contact:

Tel.: 030-252 35 20
Fax: 030-251 27 41
E-mail: info@teamadvocaten.nl

Postadres

Postbus 85299, 3508 AG Utrecht

Route vanuit Den Haag/Rotterdam
U volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens volgt u de borden Arnhem/Ring Zuid. Vervolgens neemt u de afslag Lunetten-Houten (afrit 18). De rotonde nemen, richting Lunetten. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Bij de stoplichten rechtsaf. Aan uw rechterhand is het Stadion. Bij de eerste mogelijkheid (bij de slagbomen) rechtsaf, dit is het parkeerterrein van het Stadion. Na de slagbomen meteen rechtsaf over het parkeerterrein, aan uw linkerhand passeert u de hoofdingang. Doorrijden tot het eind van het parkeerterrein, links voor u is de ingang Noordzijde. Ons kantoor is bereikbaar via deze ingang.

Route vanuit Amsterdam/’s Hertogenbosch
U volgt de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Vervolgens volgt u de borden A12 – richting Arnhem/Ring Zuid. Vervolgens neemt u de afslag Lunetten-Houten (afrit 18). De rotonde nemen, richting Lunetten. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Bij de stoplichten rechtsaf. Aan uw rechterhand is het Stadion. Bij de eerste mogelijkheid (bij de slagbomen) rechtsaf, dit is het parkeerterrein van het Stadion. Na de slagbomen meteen rechtsaf over het parkeerterrein, aan uw linkerhand passeert u de hoofdingang. Doorrijden tot het eind van het parkeerterrein, links voor u is de ingang Noordzijde. Ons kantoor is bereikbaar via deze ingang.

Route vanuit Arnhem
Bij knooppunt Lunetten richting Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Vervolgens richting Utrecht- Oost/Rijnsweerd/Lunetten volgen. Bij de rotonde rechtsaf richting Utrecht-Oost/Galgenwaard. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Bij de stoplichten rechtsaf. Aan uw rechterhand is het Stadion. Bij de eerste mogelijkheid (bij de slagbomen) rechtsaf, dit is het parkeerterrein van het Stadion. Na de slagbomen meteen rechtsaf over het parkeerterrein, aan uw linkerhand passeert u de hoofdingang. Doorrijden tot het eind van het parkeerterrein, links voor u is de ingang Noordzijde. Ons kantoor is bereikbaar via deze ingang.

Route vanuit Breda
U volgt de A27 tot knooppunt Lunetten. U neemt afrit Centrum/Jaarbeurs (A12), na de afslag voegt u op de A12 in, hierna neemt u direct de afslag Lunetten/Galgenwaard (afrit 18). Bij de rotonde rechtsaf richting Utrecht-Oost/Galgenwaard. De Waterlinieweg volgen. U neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Bij de stoplichten rechtsaf. Aan uw rechterhand is het Stadion. Bij de eerste mogelijkheid (bij de slagbomen) rechtsaf, dit is het parkeerterrein van het Stadion. Na de slagbomen meteen rechtsaf over het parkeerterrein, aan uw linkerhand passeert u de hoofdingang. Doorrijden tot het eind van het parkeerterrein, links voor u is de ingang Noordzijde. Ons kantoor is bereikbaar via deze ingang.

Route vanuit Hilversum/Amersfoort
Bij knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht-centrum volgen. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting centrum. Hierna eerste afslag nemen (Galgenwaard), bij verkeerslichten weer linksaf. U rijdt onder een viaduct door, rechtdoor rijden. Aan uw rechterhand is het Stadion. Bij de eerste mogelijkheid (bij de slagbomen) rechtsaf, dit is het parkeerterrein van het Stadion. Na de slagbomen meteen rechtsaf over het parkeerterrein, aan uw linkerhand passeert u de hoofdingang. Doorrijden tot het eind van het parkeerterrein, links voor u is de ingang Noordzijde. Ons kantoor is bereikbaar via deze ingang.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Utrecht CS is Stadion Nieuw Galgenwaard te bereiken met buslijn 3, 13 en 12.