Personen- en familierecht

Problemen in de persoonlijke- en/of familiesfeer? In de persoonlijke sfeer of in familierelaties kunnen zich geschillen voordoen die hoog kunnen oplopen. Conflicten kunnen allerlei juridische problemen met zich meebrengen. U dient zich dan tot een advocaat te wenden die gedegen specialistische kennis op dat gebied heeft.

Voorkom langdurige en kostbare procedures
Een goede voorbereiding is het halve werk. Uit ervaring blijkt dat specialisten vaak in een te laat stadium worden ingeschakeld. Het is raadzaam om vanaf het begin juridisch advies in te winnen. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen en extra kosten voorkomen.

  • echtscheiding
  • mediation
  • gezagkwesties
  • omgangsregelingen
  • alimentatie
  • afwikkeling van samenlevingscontracten
  • geregistreerd partnerschap
  • huwelijksvoorwaarden
  • naamswijzigingen

Uw belang centraal
Bij ons in Utrecht en Den Bosch zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het personen- en familierecht. Op een gedreven, persoonlijke en resultaatgerichte wijze gaan wij aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden om vervolgens tot de beste oplossing te komen. Uw belang staat daarbij centraal.

Denkt u of uw partner aan scheiden of uit elkaar gaan? Of bent u reeds gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat u uit elkaar wil gaan? De echtscheiding advocaten van ATM staan u daarbij graag terzijde.

Wij bespreken met u de procedure en de gevolgen van de echtscheiding of beëindiging van de samenleving. Ook eventuele andere belangrijke zaken zoals de kinderen, alimentatie en verdeling van de gemeenschap komen daarbij aan de orde.

Ingeval van een echtscheiding dienen wij een verzoek in bij de rechtbank. Daarnaast kunnen indien dit nodig is al op zeer korte termijn nood-voorzieningen bij de rechtbank worden gevraagd in het kader van alimentatie, gezag, omgang, straat verboden, enz.

Gaat het om een gemeenschappelijk verzoek waarbij slechts één advocaat is betrokken verloopt de procedure geheel schriftelijk. De rechtbank gelast geen zitting. Uiteraard is het belangrijk om in dat geval er voor zorg te dragen dat de afspraken die in onderling zijn gemaakte goed worden vastgelegd.

Deskundig advies van een gespecialiseerde echtscheiding advocaat is hierbij onontbeerlijk.

Het werkgebied van de echtscheiding advocaten van ATM is echter breder. Ook voor vragen en rechtshulp omtrent pensioen verrekening, erkenning en gezag, ontkenning of gerechtelijke vaststelling vaderschap, voornaamswijziging enz., kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Klik hier om direct uw vraag te stellen. Of bel ons nu op 030 252 35 20.

Contact met ons
Wij zijn u graag van dienst! Meer weten over onze diensten?
Mail uw vraag of neem telefonisch contact met ons op en bel 030 252 35 20.