mr. M.A. (Marijn) Geuze, advocaat Utrecht

Energiek…

mr. M.A. (Marijn) GeuzeContactMarijn Geuze, partner bij ATM Advocaten, studeerde in Leiden. Hij is afgestudeerd in civiel recht en ondernemingsrecht.

In 1995 begon hij als advocaat in de ondernemingsrechtpraktijk van een gerenommeerd Amsterdams advocatenkantoor. Sinds 1997 specialiseert hij zich in contractenrecht met als specifieke aandachtsgebieden bouw- en vastgoedrecht, huurrecht en procesrecht.

Marijn streeft naar efficiënte en praktische oplossingen voor problemen en koppelt juridische deskundigheid aan commercieel inzicht. Op zijn rechtsgebieden komt hij vaak in contact met mensen die zonder overbodige mooie praatjes naar het gewenste doel willen werken. Net als hijzelf.

De verschillende, leuke mensen die hij in zijn praktijk tegenkomt… De juridische uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd… Ze geven Marijn een zeer voldaan en rijk gevoel, en de energie om er elke dag weer vol tegenaan te gaan. Over energie gesproken: Marijn sport veel. Zijn favoriete sporten zijn boksen, golf en tennis.